Teambuilding
Kleur in de Keuken

Proef en ervaar de juiste ingrediënten om met je team de beste resultaten te bereiken

Herken je dit?

Jullie werken hard met elkaar aan het realiseren van de gestelde doelen. Door de waan van de dag ben je eigenlijk te weinig bezig met de groei en ontwikkeling van het team. Je merkt dat de medewerkers niet altijd weten hoe ze nu het beste kunnen samenwerken en communiceren met elkaar. Ze begrijpen elkaar gewoon niet altijd. Voor je gevoel kun je effectiever en met meer plezier werken. En samen een nog succesvoller team zijn.

Bouwen aan je team

Je wilt juist je team laten groeien, zodat je de beste resultaten kunt bereiken met elkaar. Elkaar beter leren kennen en de verbinding versterken tussen de medewerkers. Op een leuke, ontspannen en uitdagende manier. Zodat het team meer vertrouwen opbouwt en succesvoller samen gaat werken. Dit geeft de werksfeer een enorme boost!

Teambuilding workshops

Met twee interactieve en smaakvolle workshops geef ik je team die extra boost. Je leert elkaar op een andere manier kennen met de gedragsstijlen (kleuren) van DISC, waardoor je beter kunt samenwerken. Zo bouw je aan een hecht team met elkaar. Tijdens de teambuilding is de keuken de centrale plek voor verbinding, succesvol samenwerken en creativiteit. Ontdek de juiste ingrediënten om met je team de beste resultaten te bereiken.

Workshop

Kleurrijke smaken

In de keuken ga je aan de slag om een culinair en smaakvol teamresultaat te bereiden. Je ontdekt welke ingrediënten nodig zijn voor het beste gerecht. Samen beleef je een leuke tijd en tegelijkertijd bouw je aan het team.

Workshop

Kleurrijke wijnen

Met elkaar duik je in de wereld van DISC en wijn. En daar komt een flinke dosis proeven en plezier bij kijken. Er is een mooie vergelijking te trekken tussen goede teams en goede wijn. Ontdek de kwaliteiten van het team.

Workshop Kleurrijke smaken

In deze unieke workshop gaan jullie in de keuken aan de slag om een culinair en smaakvol teamresultaat te bereiden. Je ontdekt welke ingrediënten nodig zijn voor het beste gerecht. Samen beleef je een leuke tijd en tegelijkertijd bouw je aan het team.

Ingrediënten workshop

Voorafgaand aan het koken gaan we aan de slag met de gedragsstijlen (kleuren) van DISC. Je maakt een verkorte DISC-analyse.

Je krijgt inzicht in jouw eigen voorkeursstijl en manier van communiceren, die van de ander en welke effecten dat heeft in het team. Zo leer je elkaar beter kennen, wat de verbinding in het team versterkt.

In de keuken of buiten ga je onder begeleiding van een kok aan de slag met mooie gerechten. Samen bereid je een lunch of een diner. Je wordt geprikkeld om met elkaar samen te werken en creatief te zijn. Op allerlei gebieden word je uitgedaagd. Hoe ga je om met tijdsdruk, wie is de chef, hoe werk je samen en hoe kom je uiteindelijk tot een goed resultaat?

De situatie en de samenwerking in de keuken is een eerlijke spiegel van wat er ook op de werkvloer gebeurt. Tijdens de teambuilding observeer ik het proces. Aan de hand van DISC maak ik een vertaling naar de praktijk, zodat je effectiever en met meer plezier kunt werken en betere resultaten realiseert.

Workshop Kleurrijke wijnen

Tijdens deze unieke workshop duiken jullie met elkaar in de wereld van DISC en wijn. En daar komt een flinke dosis proeven en plezier bij kijken. Er is een mooie vergelijking te trekken tussen goede teams en goede wijn. De juiste samenstelling en bepaalde karakteristieken bepalen namelijk welke wijn (én welk team) hoge ogen gooit.

Ingrediënten workshop

De workshop start met de gedragsstijlen (kleuren) van DISC. Je maakt een verkorte DISC-analyse.

Je krijgt inzicht in jouw eigen voorkeursstijl en manier van communiceren, die van de ander en welke effecten dat heeft in het team. Zodat je met elkaar succesvoller kunt zijn.

Tijdens het genieten van mooie wijn leer je elkaar beter kennen en hoe je effectiever met elkaar samen kunt werken. Je krijgt uitleg over verschillende soorten wijn. Wat maakt een wijn een goede wijn? En welke ingrediënten maken een succesvol team?

Met een vinoloog ga je vervolgens wijn proeven, herkennen en verschillen duiden. Ook leer je welk wijntype je bent, hoe je dit kunt koppelen aan het team en de teamleden om de beste resultaten te bereiken.

Jouw investering

  • De workshop Kleurrijke smaken bestaat uit twee dagdelen: een ochtend/middag of middag/avond. De investering is 239 euro per persoon
  • De workshop Kleurrijke wijnen bestaat uit 1 dagdeel: een middag of een avond.  De investering is 165 euro per persoon
  • Deze workshops vinden plaats in een kookstudio of buiten in de natuur. Kosten zijn afhankelijk van de locatie
  • Je kunt er ook voor kiezen om een uitgebreide DISC-analyse voor iedere medewerker te laten maken. De aanvullende kosten hiervan zijn € 105 per persoon
  • De bedragen zijn exclusief btw en gebaseerd op 8 personen

Het is super om in deze sfeer uitgedaagd te worden en je open te stellen. Ik heb goed inzicht gekregen in ieders kwaliteiten in het team. Dit zorgt ervoor dat we deze nog meer kunnen benutten in de praktijk en dat we het gesprek met elkaar blijven voeren. De workshop heeft echt bijgedragen aan de teamspirit. Koken verbindt!

Maarten

Directeur, bedrijf in videoproducties

Maddy is een zeer gepassioneerde menselijke en professionele coach. Zij doet er alles aan om je op een fijne manier in deze ontdekkingsreis naar jezelf een helder beeld te laten krijgen van je eigen ik met al je sterke en zwakke kanten. Zodat je het beste uit jezelf kunt halen en kunt groeien. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Mireille Dijkstra

Customer Service Coördinator

Op deskundige en speelse wijze leidde Maddy in een ontspannen en stimulerende sfeer de interactie in de groep. Met de inzet van een gave methodiek met vragen over onze kwaliteiten en vervormingen is onze relatie versterkt. Een extra dimensie: een heerlijke lunch in een mooi wijnlokaal en als afsluiting een geweldige wijnproeverij.

Peter van Leeuwen

Eigenaar

Verkenningsgesprek

Wil je op een leuke manier ervaren hoe je met de juiste ingrediënten de beste resultaten met je team bereikt?

Bel of app mij op 06-18877457 voor een verkenningsgesprek. Of stuur een bericht via het formulier.

De Veranderkeuken | Talingnest 6 | 2841 KX Moordrecht | 06-18877457 | KvK-nummer 54897440