Business coaching

Bereik persoonlijke en zakelijke groei met meer focus, energie en plezier

Herken je dit?

Je bent een ervaren ondernemer of directeur en hebt je zaken best goed voor elkaar. Zelf ben je continu in beweging en je organisatie ook. Je werkt hard, te hard misschien wel. Je groeit, realiseert zakelijk succes en toch ervaar je onrust. Dat hoofd maakt overuren. Steeds vaker twijfel je of je nog wel plezier haalt uit de dingen die je doet en of je nog de juiste koers volgt. Je daadkracht en creativiteit nemen af. Het voelt alsof je niet meer in je kracht staat.

Focus, energie en plezier

Je wilt juist graag vooruit. Die stip op de horizon zien, sparren over je volgende stap en plezier ervaren in wat je doet. Dichter bij jezelf komen en je hart volgen in plaats van je hoofd, waardoor de energie weer kan stromen. Bij jezelf en in je organisatie. Met focus op de zaken die echt belangrijk zijn. Zodat je moeiteloos en ontspannen zakelijk succes kunt creëren. En je keer op keer het beste uit jezelf blijft halen.

Samen gaan we op pad

In mijn 1:1 business coaching traject help ik je te werken aan dat wat je echt nodig hebt om persoonlijk en zakelijk te groeien. Het gaat om jou en je organisatie.

Waar gaat je hart sneller van kloppen? Wat drijft jou? Wat houdt jou nu vast om te groeien? En hoe zit het met je visie, missie en strategie? Zijn deze helder en richtinggevend genoeg? Of kan het allemaal toch scherper?

Samen gaan we op pad. Om je hoofd en hart weer te verbinden. Zodat je weer plezier krijgt in je werk en kunt focussen op de dingen waar je energie van gaat stromen.

Neem jij vandaag nog de stap naar groei?

Wat brengt de coaching je?

Je pakt weer de regie over je leven en je organisatie, waardoor je meer vrijheid ervaart

Je werkt aan je persoonlijke leiderschap, zodat je steeds weer het beste uit jezelf haalt

Je krijgt meer rust en zakelijk succes creëren gaat weer moeiteloos en ontspannen

Je hebt weer focus en richting met concrete doelen, waardoor je heldere keuzes kunt maken

Je komt weer dichter bij jezelf, bij wat je echt wilt en waar je naar verlangt. Hard werken wordt weer vanuit je hart werken

Je doet weer de dingen waar je energie van krijgt, zodat je plezier hebt in je werk

Je creativiteit kan weer stromen, zodat inspelen op toekomstige ontwikkelingen veel makkelijker gaat

Ingrediënten 1:1 business coaching

Ik maak graag kennis met je tijdens een online intake van 30 minuten. Daarin verkennen we welke stappen je wilt zetten en of ik de juiste persoon ben om je hierbij te helpen. Zijn we een goede match en hebben we een klik? Dan gaan we samen op pad.

Op basis van wat je wil bereiken, stippelen we een route uit. Elk coachingtraject is maatwerk. Uniek, passend en met de juiste ingrediënten voor jou. Iedereen is immers anders. Bij mij krijg je geen one size fits all aanpak.

Mijn coaching is praktisch, direct, en confronterend als het moet. Ik stel prikkelende vragen, overzie dingen snel en houd je een spiegel voor. Zodat je nieuwe perspectieven ontdekt en aan de slag gaat met overtuigingen en gedachten die je in de weg zitten. Je krijgt weer focus op wat echt belangrijk voor je is.

In mijn coaching combineer ik mijn bedrijfskundige – en marketingachtergrond en meer dan 15 jaar managementervaring met een holistische en systemische coach-bril.

Jouw investering

De investering is afhankelijk van wat jouw behoefte is. De tijdsduur en frequentie zijn van invloed op de prijs. Op basis van de intake, doe ik je een voorstel. Ik werk met een vaste prijs per traject, zodat je weet waar je aan toe bent.

Verkenningsgesprek

Nieuwsgierig geworden? En wil je ontdekken hoe je persoonlijke en zakelijke groei bereikt met meer focus, energie en plezier?

Bel of app mij op 06-18877457 voor een verkenningsgesprek. Of stuur een bericht via het formulier.

De Veranderkeuken | Talingnest 6 | 2841 KX Moordrecht | 06-18877457 | KvK-nummer 54897440