De Creatieve Ontdekkingstocht

Denk buiten de gebaande paden en kom tot nieuwe ideeën en innovatieve oplossingen

Herken je dit?

Merk je dat het vaak lastig is om baanbrekende creatieve ideeën te bedenken? Dat je blijft hangen in kleine verbeteringen of zelfs het kopiëren van je concurrenten? En als er dan wel een keer nieuwe ideeën bedacht zijn, hoor je alleen maar het bekende ‘ja maar…..?’ ‘Ja, maar dat hebben wel al eens geprobeerd. Ergens anders werkt dat wel, maar bij ons niet. Of daar hebben we echt geen tijd voor.’ Uiteindelijk leiden de vele enthousiaste pogingen niet tot het gewenste resultaat. Je komt niet verder en je blijft hangen in vaste denkpatronen. Met als gevolg dat je organisatie minder effectief inspeelt op toekomstige veranderingen.

Creativiteit laten stromen

Je wilt juist denken in kansen en mogelijkheden in plaats van in beperkingen. De creativiteit en innovatiemotor in je team en organisatie aanzetten, zodat je bij kunt dragen aan vernieuwing en groei. De creativiteit laten stromen door buiten de gebaande paden te denken. Echt tot baanbrekende ideeën te komen met elkaar. Om nu eens en voor altijd die vaste denkpatronen te doorbreken.

Creatief denken kun je leren

Het goede nieuws is dat iedereen creatief kan denken. Het is te leren! In de workshop ‘De Creatieve Ontdekkingstocht’ help ik je bij de ontwikkeling van de creativiteit in jouw team en jouw organisatie. Je gaat diverse bewezen tools en technieken ontdekken om ideeën te bedenken. Zodat nieuwe verrassende oplossingen ontstaan voor vragen of problemen waar je tegenaan loopt.

Jouw resultaat

Je krijgt inzicht in hoe je je brein losmaakt van vaste denkpatronen, zodat je buiten de gebaande paden kunt denken

Je ontdekt hoe je verschillende creatieve tools en technieken inzet, zodat je verrassende ideeën en oplossingen voor bestaande vraagstukken bedenkt

Het vergroot het creatieve en innovatieve vermogen van medewerkers, waardoor ze succesvoller kunnen bijdragen aan vernieuwing en groei van de organisatie

Je bent in staat om eerder kansen en mogelijkheden te zien, zodat je sneller tot originelere ideeën en oplossingen komt

Ingrediënten workshop

De workshop bestaat naar wens uit 1 of 2 dagdelen. Is altijd op maat en sluit aan op een actueel vraagstuk uit jullie praktijk.

Elke workshop start met een uitleg over hoe ons creatieve brein werkt en hoe het creatieve proces verloopt. Zelf ga je actief aan de slag met het bedenken van ideeën door diverse creatieve tools en technieken toe te passen.

Ik werk met de TotalBrainBox-methode. Een unieke methode  gecertificeerd door de Universiteit Twente. Daarmee kun je zowel creatief OutBox (out of the box) als creatief InBox leren denken. Het is dan ook geschikt voor zowel associatieve, vrije denkers als voor mensen die logisch denken.

Kortom: voor iedereen, dus ook voor jou!

Jouw investering

  • De investering voor deze creatieve workshop is 750 euro voor een dagdeel
  • De invulling en duur is maatwerk en passend bij jullie wensen en doelen
  • De locatiekosten zijn afhankelijk van de gewenste locatie
  • De workshop is ook uit te breiden naar een traject om bijvoorbeeld een unieke en creatieve manier een toekomstvisie te maken. Een strategie vorm te geven. Of de hele organisatie in een creatieve en innovatieve modus te krijgen
  • De bedragen zijn exclusief btw

Verkenningsgesprek

Wil je buiten de gebaande paden leren denken? Ik help je graag met deze creatieve ontdekkingstocht.

Om de creatieve mogelijkheden samen te verkennen, bel of app mij op 06-18877457. Of stuur een bericht via het formulier.

De Veranderkeuken | Talingnest 6 | 2841 KX Moordrecht | 06-18877457 | KvK-nummer 54897440