Over mij

OVER MIJ

Het gezicht achter De Veranderkeuken is Maddy Bolhuis.

Elke dag begeleid ik als manager en als trainer/coach diverse teams op weg naar meer werkplezier, betere resultaten en een effectievere communicatie. Dit doe ik met ruim 20 jaar werkervaring als marketingmanager in de financiële en zakelijke dienstverlening en de openbaarvervoersector.

Vanuit mijn passie om mensen te bewegen het beste uit zichzelf te halen, zodat organisaties innovatiever kunnen zijn en blijven, ben ik diverse trainings- en coachopleidingen gaan volgen.

Door personen en teams te begeleiden en te trainen, blijf ik zelf ook voortdurend leren en ontwikkelen. In beweging blijven, leren, het beste uit mijzelf en anderen halen, anderen helpen hun talenten te ontwikkelen, is wat mij drijft.

Vanuit de wens om deze passie te combineren met mijn liefde voor koken is De Veranderkeuken ontstaan. Koken kan op diverse manieren gekoppeld worden aan teamontwikkeling, samenwerken, leiderschap en creatief denken. Het zijn immers onderwerpen die in een keuken terugkomen. Creatieve gerechten en smaakcombinaties kunnen gecreëerd worden door buiten de kaders te denken. Verder zijn samenwerken en communicatie essentieel. Timing, afstemmen wie wat gaat doen, rollen en taken verdelen, feedback geven, vragen stellen om te achterhalen wat iemand gaat doen en naar elkaar luisteren, komen allemaal terug wanneer er gekookt wordt. In de diverse teamtrainingen kan koken ingezet worden als leermiddel, omdat je tijdens het koken niet kunt doen alsof en in je oorspronkelijke rol acteert.

Ervaren en beleven staat dan ook centraal in mijn trainingen en coachingstrajecten. Het zorgt voor het doorbreken van vastgeroeste gedachtenpatronen en het maakt je bewust van je eigen gedrag en de invloed ervan op de ander.

Mijn opleidingen
  • Secure Base Teamcoachen – School voor Transitie
  • Deep democracy – School voor Transitie
  • Innovatief/Professioneel Trainer – Academie voor Innovatief Trainen
  • Transformatie Trainer Coach – Academie voor Innovatief Trainen
  • Creatief Denken Trainer – Academie voor Innovatief Trainen
  • MBA – Business School Nederland

Meer informatie

Wil je meer over mij weten? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn profiel of neem contact met mij op.