Over mij

OVER MIJ

Maddy Bolhuis

Mensen bewegen het beste uit zichzelf te halen. Organisaties helpen innovatiever te worden en te blijven. Dat zijn mijn passies, en het werden in de loop der jaren mijn drijfveren om diverse trainings- en coachopleidingen te gaan volgen. 

Ik ben Maddy Bolhuis, oprichter van De Veranderkeuken.
Elke dag begeleid ik als manager en als trainer/coach diverse teams op weg naar meer werkplezier, betere resultaten en een effectievere communicatie. Dat doe ik met ruim twintig jaar werkervaring als marketingmanager in de financiële en zakelijke dienstverlening en de openbaarvervoersector.

 

Door personen en teams te begeleiden en te trainen, blijf ik zelf ook voortdurend leren en ontwikkelen. In beweging blijven, leren, de beste versie zijn van mezelf en anderen dat ook leren, mensen helpen hun talenten te ontwikkelen; daarvoor stel ik met plezier een goed recept samen.

Vanuit de wens om mijn passie voor mensen te combineren met mijn liefde voor koken is De Veranderkeuken ontstaan. Teamontwikkeling, samenwerken, leiderschap en creatief denken. Het zijn stuk voor stuk onderwerpen die je ook in de keuken tegenkomt. Creatieve gerechten en smaakcombinaties ontstaan door buiten de traditionele kookboeken te denken. Om iets goeds op tafel te krijgen, zijn samenwerken en communicatie essentieel. Timing, afstemmen wie wat gaat doen, rollen en taken verdelen, feedback geven, vragen stellen om te achterhalen wat iemand gaat doen en naar elkaar luisteren. Alles komt terug tijdens het koken. In de diverse teamtrainingen zetten we koken in als ideaal leermiddel, omdat je tijdens het koken niet kunt doen alsof. Je handelt vanuit je oorspronkelijke rol.

Ervaren en beleven staan dan ook centraal in mijn trainingen en coachingstrajecten. Ze zorgen voor het doorbreken van vastgeroeste gedachtenpatronen en maken je bewust van je eigen gedrag en de invloed daarvan op anderen.

Mijn opleidingen

Meer informatie

Wil je meer over mij weten? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn profiel of neem contact met mij op.