Secure base leiderschap

SECURE BASE LEIDERSCHAP

‘Leiders die snappen hoe verbinding werkt en die verbindingen aangaan, zijn in staat om een cultuur van vertrouwen te laten ontstaan waarin mensen duurzaam productief kunnen zijn’ (Kohlrieser).

Een high performance team is een topteam. Vanuit een gemeenschappelijk doel werken teamleden op een verrassende en effectieve manier samen. Wat leidt tot een hogere productiviteit, hogere kwaliteit en hogere klanttevredenheid.

Wil je ook het beste uit je medewerkers halen en de prestaties van het team naar een volgend niveau brengen? Een Secure Base Leider creëert een veilige omgeving voor medewerkers door het aangaan van verbinding en stimuleert het nemen van risico’s door het aanwakkeren van nieuwsgierigheid. Hij inspireert, geeft vertrouwen en ziet iemands volledige potentieel in een omgeving waarin fouten maken mag.

In een team is ieder individu de hoofdrolspeler. Individuele flow leidt tot teamflow en een open team. Wat houdt de medewerkers en het team tegen om de groei te realiseren die nodig is? Wat is nodig om een bevlogen team te creëren?

Met deze training leer je nog beter het verborgen potentieel van je medewerkers en je team te benutten. Vanuit leiderschap, verbinding, dialoog en werkelijke verandering.

Resultaat

Duur

3 dagen van 8 uur en 2 dagdelen van 4 uur

Meer informatie

Wil je meer weten over hoe deze innovatieve training bij kan dragen aan het effectiever samenwerken van het team en het realiseren van betere resultaten? Neem vrijblijvend contact met mij op.