Creatief denken training

CREATIEF DENKEN TRAINING

Elke dag brengt weer nieuwe situaties met zich mee. Iedere organisatie heeft te maken met diverse marktontwikkelingen waar zij op in moet spelen. Dit vraagt om een creatieve en open mind van medewerkers om op deze ontwikkelingen te kunnen anticiperen.

Wil je je medewerkers creatiever en met een open mind naar ontwikkelingen laten kijken? En je team uit vaste denkpatronen halen, zodat ze meer vernieuwende ideeën voor producten en diensten oplossingen kunnen bedenken? Dan is de creatief denken training iets voor jou.  

Creativiteit is een vaardigheid die iedereen kan leren. Tijdens de creatief denken training leer je anders naar de dagelijkse praktijk te kijken en hoe je je creativiteit aan kunt spreken. Je bent na de training in staat om een goede denkfocus te formuleren, innovatieve ideeën te bedenken en deze concreter te maken.

Het programma op hoofdlijnen

De creatief denken training kan gecombineerd worden met koken, waarbij je medewerkers het creatieve proces zelf ook ervaren door vanuit een mystery basket te koken. Ze gaan zelf aan de slag met het creëren van bijzondere wijn/spijs combinaties vanuit vernieuwende recepten die prikkelen.

Welke tools zet ik in?

Duur

1 – 2 dagdelen (1 dagdeel is 4 uur) 

Meer informatie

Een creatief denken training is maatwerk. Ik ga graag in gesprek over de invulling van de training gericht op jouw wensen. Is het tijd voor even iets anders, wil je dat je medewerkers wat kunnen leren of wil je tegelijkertijd concrete ideeën ontwikkelen waar het team direct mee aan de slag kan? Neem vrijblijvend contact met mij op.