Creatief denken training

CREATIEF DENKEN TRAINING

Elke dag brengt weer nieuwe situaties met zich mee. Iedere organisatie heeft te maken met diverse marktontwikkelingen waarop zij moet inspelen. Dit vraagt om een creatieve en open instelling van medewerkers.

Wil je voor die instelling zorgen bij jouw teamleden? Ze uit hun vaste denkpatronen halen, zodat ze meer vernieuwende ideeën voor producten en diensten oplossingen kunnen bedenken? Dan is de creatief denken training iets voor jou.  

Creativiteit is een vaardigheid die iedereen kan aanleren. Tijdens deze training leer je anders naar de dagelijkse praktijk te kijken. Je leert ook hoe je je creativiteit kunt aanspreken. Je bent na de training in staat om een goede denkfocus te formuleren, innovatieve ideeën te bedenken en deze concreter te maken.

Creatief denken training

Het programma in grote lijnen

De creatief denken training kan gecombineerd worden met koken: je medewerkers ervaren het creatieve proces dan zelf door vanuit een mystery basket te koken. Ze gaan zelf bijzondere wijn/spijs combinaties samenstellen vanuit vernieuwende recepten die prikkelen.

Welke tools zet ik in?

Duur

1 – 2 dagdelen (1 dagdeel is 4 uur) 

Meer informatie

Een creatief denken training is maatwerk. Ik ga graag in gesprek over de invulling van de training gericht op jouw wensen. Is het tijd voor iets anders, wil je dat je medewerkers iets  leren of wil je tegelijkertijd meteen concrete ideeën ontwikkelen waarmeehet team direct aan de slag kan? Neem vrijblijvend contact met mij op.